Miért G&G

A Geek&Gorgeous-szel egy olyan márkát szeretnénk megalkotni, ami itthon egyáltalán nincs, de nemzetközi viszonylatban is alig. Az alap koncepció a “clean-clinical” vagyis top, klinikailag bizonyított hatású hatóanyagok, de “tiszta”, vitatott összetevőktől mentes formulákban.

A márka három fő alapelve:

  • Minimalizált segédanyagok:

    A termékek illat-, színezék- és alkoholmentesek és törekszünk mindenféle kitöltő vagy segédanyag minimalizálására. Kerüljük a potenciális allergéneket, és a jól hangzó, de a tudományos kutatások alapján a bőrt könnyen irritáló növényeket is (pl. a legtöbb iIllóolaj, levendula vagy citrus kivonatok). Nem használunk vitatott összetevőket sem, biztos ami biztos.

    Az összetevőknél a fő választási szempontunk nem az, hogy valami természetes vagy sem, hanem az, hogy a tudományos kutatások alapján az összetevő a bőr hosszú távú egészségét szolgálja vagy pedig elengedhetetlen legyen a formula biztonsága és hatásossága szempontjából. Ahogy az ételeknél is vannak mérgező és rendkívül egészséges növények, ugyanúgy vannak a bőr számára irritáló és vannak a bőr számára fantasztikus antioxidáns és egyéb előnyöket adó növények. A G&G formulákban csakis az utóbbiakat fogod megtalálni, top, klinikailag bizonyított hatóanyagokkal kombinálva.

  • Ismert mennyiségű fő hatóanyagok: A célunk az, hogy a G&G terméket hatásosságban felvegyék a versenyt a bőrgyógyászok rendelőjében árusított, magas hatóanyagtartalmú “klinikai” márkákkal. A G&G termékekben a fő hatóanyagok klinikailag bizonyított, kutatásokkal alátámasztott hatású összetevők a tanulmányokban megjelölt, hatásos mennyiségekben. A használt fő hatóanyagok mennyiségére büszkék vagyunk, és el is mondjuk a pontos %-t belőlük a termékeinkben.

  • 1 €/ termék jó ügyre:

    A szép bőr az egészség része, az egészség pedig mindennek az alapja. A G&G szűken vett missziója a szép bőr, a tágabban vett pedig általában az egészség. A G&G-vel szeretnénk általánosabban is segíteni, és hozzátenni a saját kis részünket ahhoz a célhoz, hogy a világon mindenki egészségügyi ellátást kaphasson.  Ezt az ügyet a 100%-ban transzparens, non-proft start-up-on, a Watsi.org-on keresztül támogatjuk. Ha szeretnéd őket jobban is megismerni, érdemes ezt a videót megnézni.